Monalisa - Sauna Club
Contact
0757.045.096
Vladimirescu
Str. Gen. Vasile Milea nr. 134
ORAR
18 - 04


IT


EN


RO

Salon Masaj Erotic Arad

Salon masaj erotic Arad va ofera servicii complete de masaj si masaj de relaxare.


Salonul nostru de masaj erotic iti ofera priliejul si bucuria de a intra in atmosfera intr-un mod minunat alaturi de fete frumoase si de a plonja intr-o lume a senzualitatii, placerii si armoniei.

Fetele noastre te vor incanta cu cele mai profesionale tehnici de masaj de relaxare si masaj erotic. Bazandu-ne pe profesionalism, devotament si calitate putem spune ca astazi salonul nostru de masaj de relaxare si masaj erotic, satisface cele mai exigente gusturi in materie de masaj de pe piata.

Punem accent pe detalii, iar fetele noastre beneficiaza de o instruire continua si aprofundata pentru a cunoaste cele mai mici detalii destre trup si terapii, in materie de sexualitate. Pe langa pregatirea deosibita a fetelor de aici in masaj erotic, ti-am pregatit si o atmosfera desavarsita , de lux!

In atmosfera de poveste te asteapta o umbra mladioasa, vei observa conturul unui trup nud, pe care il poti vedea partial datorita luminii difuze. Apoi il vei putea simti lipit de trupul tau in timpul unui dans naucitor, tandru, de neinteles...

Locatie discreta , fete frumoase si servicii de masaj erotic la standarde inalte.

Energia sexuala, elixirul vietii noastre este retinuta si suprimata in contextul social si cultural, dar revine la viata in timpul masajului erotic. Cu fiecare atingere se distribuie in tot corpul trezindu-ti simturile pana in cele mai mici si fine detalii. Maini cunoscatoare iti vor mangaia si masa corpul...auzul iti va fi incantat de o muzica placuta, iar simturile tale te vor trimite intr-o calatorie de neuitat. Unifica-ti mintea si trupul intr-o sedinta de masaj erotic, cum nu ai mai primit vreodata!

Te invitam la cel mai bun masaj erotic sau de relaxare la care nu ai visat niciodata in salonul de masaj erotic Monalisa.

Nu uita!
Masaj erotic, senzual massage, sauna, club, jacuzzi, piscina, bar si... multe fete frumoase sunt intotdeauna la dispozitia ta!

Odata ce ne-ai trecut pragul, nu iti vei dori sa mai pleci! Iar cand vei pleca, nu iti vei dori decat sa revii!

Nu iti cerem sa ne crezi pe cuvant!

Programeaza-te si te vei convinge!

Alatura-te noua in fiecare zi, cand ai nevoie de relaxare.

Salon Masaj Erotic Arad - Monalisa - un moment de rasfat, o experienta de relaxare inedita!

Salon Monalisa Salon Monalisa Salon Monalisa Salon Monalisa Salon Monalisa Salon Monalisa

Salon Masaj Erotic Arad | Copyright 2014 - 2021 Monalisa - Sauna, Club. | Actualizat: 16.06.2020